Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Játék kategóraia szerint

Tony Hawk's Pro Skater - új rész?

Tony Hawk's Pro Skater - új rész?


Azt már tavaly november óta tudjuk, mert Tony Hawk bejelentette, hogy az idén új Tony Hawk's Pro Skater játék készül az Activision gondozásában.

Goodgame Empire

Goodgame Empire


A Goodgame Empire az egyik legnépszerűbb stratégiai online játék, amit a Goodgame Stúdió alkotott. Mint megszokhattuk, a játékban kitűnő minőségű a grafika éppen ezért a játékélmény egyszerűen felejthetetlen.

Goodgame Disco – A Te szórakózóhelyed

Goodgame Disco – A Te szórakózóhelyed


Oldalunkon keresztül elérhető multi-player játék a Goodgame Disco, melyet egy magyar csapat készített. Egy nagyszerű online stratégiai játék, melyben egy szórakozóhelyet kell vezetned, mind ezt magyar nyelven teheted.

Unatkozol? Próbáld ki az online flash játékokat

Unatkozol? Próbáld ki az online flash játékokat


Tombol a nyár, ez a nyaralás ideje. Ha tehetik, akkor a gyerekek különböző nyári táborokban élvezik a nyarat, ez azonban igen drága és nem mindenki engedheti meg magának. Azonban az nincs leírva sehol, hogy akik otthon töltik a szünidőt, azok ne szórakozzanak. De a kérdés az, hogy milyen szünidei lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, hogy a nyár mégis emlékezetes maradjon. Az egyetlen válasz a mai világban, az online játékok.

Játssz az ingyenes online játékokkal!

Játssz az ingyenes online játékokkal!


A szórakozás mindig is szerves része volt az emberek életének. Manapság egyre nagyobb számban vannak azok, akik az interneten keresztül próbálnak meg kikapcsolódni. A mai életforma, ami tele van stresszel, az emberek vágynak az olyan helyekre, ahol el tudják felejteni a napi gondokat, enyhíteni tudják a stressz okozta feszültséget.

Az ingyenes online játékok pozitív oldala

Az ingyenes online játékok pozitív oldala


Az ingyenes online játékokkal foglalkozó weboldalak fő jellemzője, hogy szisztematikusan vannak szerkesztve. Kiválóan kategorizálják a játékokat, ezért könnyebben rá lehet találni a kedvencekre. Rengeteg ember játszik ezeken az online játék portálokon, mert nincs időkorlát, bármikor játszható.

Miért jó az ingyenes Flash játék?

Miért jó az ingyenes Flash játék?


Az interneten napjainkban rengeteg -féle ingyenes játék található. Sok készül a hagyományos programozási nyelveken és vannak a Flash alapúak. Rengeteg bonyolult online játékot lehet találni a neten, de ha egyszerű és vonzó játékot keres, akkor a legjobb alternatíva a flash játék, amit ingyen lehet játszani.